کفش مخصوص کف پای صاف
افرادی که دارای کف پای صاف هستند، به منظور حفظ سلامت پاها و جلوگیری از مشکلات مختلف برای پا، باید از کفش مخصوص کف پای صاف استفاده داشته باشند. شاید پیدا کردن یک کفش خوب با این ویژگی، کمی دشوار و چالش برانگیز باشد، اما در این مطلب انواع کفش های مناسب برای کف پای صاف را به شما معرفی می کنیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید تا ویژگی های کفش کف پای صاف را بشناسید.
با پوشیدن کفش مناسب می توانید جلوی عوارض کف پای صاف را بگیرید و احساس راحتی زیادی را تجربه کنید. انواع کفش های مناسب کف پای صاف در تولیدی پاتکان طب برای شما تولید و عرضه می شوند که میتوانید مطابق با سلیقه و نوع نیازتان، بهترین کفش را بخرید.
تفاوت کف پای صاف با کف پای معمولی
قبل از اقدام برای خرید کفش مخصوص کف پای صاف باید با تفاوت کف پای صاف و کف پای سالم آشنا شوید. در کف پای صاف، فشارهای وارده به پا، به طور کامل پخش نمیشوند. در این مدل، پا به قسمت داخل خمیده میشود و در نهایت، درد در قوس پا، پاشنه و کف پا به وجود می آید. این درد، در صورت عدم پیگیری و عدم پوشیدن کفش استاندارد، باعث انتقال درد به زانو یا لگن خواهد شد.
دلایل ایجاد کف پای صاف
کف پای صاف عارضه ای است که در طول زندگی خیلی از افراد، پیش میآید. برخی کودکان از بدو تولد دارای کف پای صاف هستند که ممکن است تا بزرگسالی با رشد پا نیز این مشکل برطرف نشود. برخی از افراد نیز با بالا رفتن سن با مشکل روبرو میشوند. به طور کلی دلایل متفاوتی برای بروز پای صاف وجود دارد که این عوارض شامل موارد زیر میشوند؛
- افزایش سن
- آسیب دیدن پا یا مچ پا
- دیابت
- ایستادن یا دویدن طولانی مدت
- آرتروز
- پوشیدن کفش نامناسب
- منحرف شدن زانو به سمت خارج
- چرخش اندام تحتانی به سمت خارج
- فلج اطفال
- فلج مغزی
- اضافه وزن و چاقی
- روماتیسم مفصلی
راه های اصلاح عارضه کف پای صاف
علاوه بر پوشیدن کفش مخصوص کف پای صاف، راه های مختلفی وجود دارد که می توانید با بکارگیری این روش ها، صافی پا کمتر شما را اذیت کند. این روش ها شامل موارد مختلف می شوند؛
- خرید کفش مناسب: حتما کفشی را بخرید که کفی پهن و ضخیم و دارای پوشش قوس باشد. انواع کفش های طبی فروشگاه پاتکان طب از این ویژگیها بهره میبرند.
- پوشیدن کفی آرتروز برای کف پای صاف: این کفیها به اصلاح طرز ایستادن کمک کرده و با تسکین درد، روی نقاط تکیه گاه زمین قرار میگیرند و فشار وارده به کف پا را پخش می کنند.
- انجام فیزیوتراپی یا تمرین خانگی: شما میتوانید با مشورت پزشک یا مربی بدنساز انواع تمرینهای فیزیوتراپی و ورزشی در راستای اصلاح کف پای صاف را انجام دهید.
- عمل جراحی: در صورتی که هیچ یک از راه های ذکر شده به اصلاح کف پا کمک نکردند، بنا به صلاحدید تیم پزشکی، عمل جراحی به عنوان آخرین راه درمان کف پای صاف مورد استفاده قرار میگیرد.
کفش مناسب کف پای صاف چه ویژگیهایی دارد؟
برای اینکه بتوانید کفش مخصوص کف پای صاف را با موفقیت خریداری کنید، باید ویژگیهای کفش مناسب برای پای صاف را بدانید. در نهایت با در نظر داشتن این ویژگیها، خریدتان را انجام دهید. در ادامه هر یک از این ویژگیها را به تفصیل بررسی میکنیم.
پوشش کف پا
پوشیدن کفشی که به خوبی قوس پا را پوشش دهد، بهترین گزینه برای کف پای صاف خواهد بود. پس حتما به دنبال کفشی باشید که در عین محکم بودن، کف پا را پوشش داده و از انعطاف مناسب برخوردار باشد. بدین ترتیب میتواند موقع راه رفتن یا ایستادن به خوبی از پا پشتیبانی کند.
پوشش قوس پا
وجود پوشش اضافی در بخش وسط کفی کفش از ویژگی های مهم کفش مخصوص کف پای صاف است. این پوشش اضافی، فشار را به خوبی از کف پا برمی دارد و باعث تنظیم صحیح کف پا میشود. در این صورت، هنگام حرکت مچ، زانو یا لگن، چرخانده نمیشوند.
پوشش پاشنه پا
آن دسته از کفش هایی که به دور پاشنه پوشش ندارند، انتخاب خوبی برای کف پای صاف نیستند. زیرا گشاد هستند و حمایت مناسبی از پا ندارند. افرادی که دارای کف پای صاف هستند، باید به دنبال کفش هایی باشند که به خوبی پای آن ها را پوشش میدهد و پشت پا به اندازه کافی بلند است. در این صورت کفش و پا به همراه هم حرکت میکنند. بدین ترتیب کفش از پاشنه حمایت میکند.
پاشنه بلند
آن دسته از کفش هایی که در بخش پاشنه کمی بلند هستند، فشار را از قسمت میانی کفی برمیدارند و درد پا را تسکین میدهند. البته نیازی نیست که پاشنه کفش چندان بلند باشد.بهتر است میزان پاشنه استاندارد برای کف پای صاف، چیزی حدود 2.5 تا 5 سانتی متر باشد.
رویه چرمی و مقاوم
وجود رویه چرمی مناسب روی کفش مخصوص پای صاف باعث جلوگیری از تعریق پا خواهد شد. در رویه چرمی، پا فرصت تنفس داشته و در اثر تعریق، دچار لیز خوردگی نیز نمیشود. تمام کفشهای پاتکان طب، ضمن طبی بودن، دارای رویه چرمی نیز هستند. در نتیجه افراد دارای کف پای صاف میتوانند با خیال راحت این کفشها را بخرند.
استحکام و انعطاف کفش
سطح کفش و کفی کفش مخصوص کف پای صاف باید مستحکم باشد. در این صورت پا به خوبی نگه داشته میشود. این کفیهای طبی دارای بالشتکهایی هستند که بخش انحنای پا را به خوبی پر میکنند. البته محکم بودن کفی کفش، زمانی مناسب است که کفی، از انعطاف کافی نیز برخوردار باشد.
ابعاد مناسب پاشنه و پنجه کفش
این موضوع اهمیت بسیار زیادی برای سلامت پا دارد. به خصوص افرادی که کف پای صاف دارند، باید بیش از پیش این موضوع را جدی بگیرند. در صورتی که پاشنه یا پنجه کفش بیش از اندازه بزرگ یا کوچک باشد، به پا ضربه وارد میکند و باعث ایجاد فشار در قسمتهای مختلف پا میشود. در نهایت، درد و بهم ریختگی انحنای پا اتفاق میافتد. گشادی بیش از حد این قسمت نیز جلوی ثبات پا درون کفش را میگیرد.
کفش های بند دار
با کفش های بند دار میتوانید قسمت بالایی کفش را متناسب با اندازه پای خود تنظیم کنید. همچنین میتوانید بند را طوری ببندید که پوشش یکنواخت را در تمام قسمتهای پای شما به وجود بیاورد. این کار باعث میشود تا وزن شما به صورت کاملا یکنواخت روی پا قرار بگیرد و فشار چندانی به پاهایتان وارد نمیشود.
معرفی کفش های مناسب برای کف پای صاف
کفش مخصوص کف پای صاف باید ویژگیهای خاصی داشته باشد و طبی باشد تا بتواند به بهترین شکل این عارضه را پوشش دهد و فرد هنگام پوشیدن کفش، احساس ناخوشایندی را تجربه نکند. شما می توانید انواع کفش های زنانه و مردانه مناسب برای کف پای صاف را از مجموعه پاتکان طب خریداری کنید. در ادامه یک لیست از این کفش ها را به شما معرفی میکنیم.
کفش طبی زنانه کد 8341 | این کفش دارای زیره pu بوده و برای افرادی که کف پای صاف دارند مناسب است. |
کفش طبی زنانه کد 8529 | وجود زیره طبی در این کفش و پاشنه مناسب آن، باعث میشود تا افراد دارای کف پای صاف بتوانند به راحتی آن را بپوشند. |
کفش اسپرت زنانه کد 8390 | این کفش دارای رویه چرم تمام گاوی بوده و برای بانوان با کف پای صاف مناسب است. |
کفش طبی مردانه مدل 464 | اگر کف پای صاف دارید و به دنبال یک کفش مردانه شیک و طبی میباشید، خرید این کفش از تولیدی پاتکان طب را به شما توصیه میکنیم. |
کفش طبی مردانه مدل 469 ساعتی بندی | این کفش در رده کفش های طبی-کارمندی قرار میگیرد که زیره pu داشته و آستر آن نیز چرم میباشد. |
کفش طبی مردانه مدل teramp بندی | این کفش طبی مردانه، ظاهر بسیار شیکی دارد و دارای زیره با متریال لاستیک و ruber است. |
چگونه صافی کف پا را در منزل تشخیص دهیم؟
برای تشخیص کف پای صاف در منزل تستهای مختلفی وجود دارد که میتوانید هر کدام را به صلاحدید خود انجام دهید. این تستها شامل موارد زیر میشوند؛
تست رد پا | به راحتی با بررسی ردپای خود میتوانید پی ببرید کف پای شما صاف است یا نه! برای انجام این کار کافی است روی شن یا خاک قدم بزنید و سپس رد پای خود را بررسی کنید. پاهای صاف دارای قوس نیستند. |
ارزیابی کفش | برای اینکه صافی کف پای خود را بررسی کنید، میتوانید ارزیابی کفش را انجام دهید. جهت ارزیابی کفش، باید کفشهای خود را روی یک سطح صاف قرار دهید و بعد کفشها را از پشت مشاهده کنید. در این آزمایش بررسی میشود که کف کفش به طور یکنواخت پوشیده شده است یا خیر. افرادی که دارای کف پای صاف هستند، در قسمت کفی داخلی کفش ساییدگی بیشتری دارند. همچنین نیمه بالایی کفش روی کف آن به سمت داخل متمایل میشود. |
تست تعداد انگشتان پا | برای انجام این تمرین کافی است که یک آینه داشته باشید. پشت به آینه بایستید و راه بروید. در صورتی که کف پای شما صاف باشد، در این شرایط میتوانید انگشتهای سوم و چهارم پای خود را ببینید. |
عوارض کف پای صاف در صورت عدم درمان
در صورتی که از کفش مخصوص کف پای صاف استفاده نداشته باشید، یا مشکل کف پای صاف را درمان نکنید، با عوارض مختلفی روبرو خواهید شد که این عوارض شامل موارد زیر میشوند؛
- تورم پا
- گرفتگی عضلات پا
- احساس خستگی مداوم در پا
- فاشیای کف پا
- گرفتگی پا
- راه رفتن به صورت غیر عادی
- ایجاد مشکل در انگشتان پا
- درد کمر
- آرتروز
- تاندونیت آشیل
- عدم توانایی برای انجام برخی از حرکات
- ایجاد درد در پا یا مچ پا
- اختلال عملکرد تاندون تیبیال خلفی
با وجود مواردی که گفتیم، درمان کف پای صاف با روشهای مختلف از جمله فیزیوتراپی و پوشیدن کفش مخصوص کف پای صاف برای افرادی که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند، الزامی است تا با هیچ یک از این عوارض آزاردهنده روبرو نشوند.
سخن آخر
در این محتوا به طور کامل با عارضه کف پای صاف آشنا شدیدو اکنون میدانید که دلایل ایجاد کف پای صاف به عوامل مختلف بستگی دارد که میتواند مادرزادی باشد یا در اثر عواملی مانند: دیابت، آرتروز، کفش نامناسب، فلج اطفال، روماتیسم، چاقی و… ایجاد شود. شما با پوشیدن کفش مخصوص کف پای صاف میتوانید تا حد امکان این مشکل را برطرف کرده و با عوارض ناشی از آن روبرو نشوید.
برای خرید کفش مناسب کف پای صاف تولیدی پاتکان طب در خدمت شما است. تمام کفشهای عرضه شده در این تولیدی ویژگی طبی دارند و از رویه چرمی برخوردار هستند. زیره این کفشها نیز ضمن داشتن استحکام کافی منعطف بوده و از پاهای شما به بهترین شکل حمایت میکنند. با توجه به تنوع بالا که بین کفشهای زنانه و مردانه در این مجموعه قابل مشاهده است، امکان خرید کفش مخصوص کف پای صاف به بهترین شکل ممکن برای همه افراد در سراسر کشور وجود خواهد داشت. کافی است که به سایت پاتکان طب مراجعه کنید تا محصول مورد نظر را با قیمت مناسب، بخرید.
سوالات متداول
صاف بودن کف پا چه عوارضی دارد؟
صافی کف پا در صورت عدم پیگیری و درمان عوارضی مانند: تورم، گرفتگی و درد پا را به دنبال داشته و باعث راه رفتن غیر ارادی میشود. همچنین در اثر شدت زیاد، میتواند درد لگن، درد کمر و عدم توانایی در انجام برخی از حرکات را به دنبال داشته باشد.
بهترین مرجع فروش کفش مناسب کف پای صاف کجاست؟
برای خرید کفش مخصوص کف پای صاف میتوانید از تولیدی پاتکان طب اقدام کنید. تمام کفشهای این تولیدی طبی بوده و برای پاهای صاف نیز طراحی شدهاند.
مشخصات کفش مناسب کف پای صاف چیست؟
کفشهایی که به خوبی پوشش کف پا، قوس پا و پاشنه پا را انجام میدهند. همچنین آن کفشهایی که دارای پاشنه بلند هستند و از بند برخوردار میباشند، بهترین گزینه برای کف پای صاف به حساب میآید.
دلایل بروز کف پای صاف چیست؟
کف پای صاف برای بسیاری از افراد مادرزادی بوده یا در اثر دلایلی مانند: فلج اطفال، فلج مغزی، آرتروز، دیابت، اضافه وزن، افزایش سن، روماتیسم و… ایجاد میشود.
چگونه میتوان کف پای صاف را درمان کرد؟
برای درمان این مشکل راههایی مانند: خرید کفش مناسب، انجام ورزشهای اصلاحی و فیزیوتراپی یا در نهایت عمل جراحی مناسب هستند.
بدون دیدگاه